
Olejek eteryczny z wetiwerii
Automatycznie przetłumaczone ·
O tym Olejek eteryczny z wetiwerii
Olejek wetiwerowy ma spokojny, drzewny, uziemiający i głęboko kojący aromat. Stosowany jest w perfumach i wodach kolońskich, aromaterapii, produktach leczniczych, masażu i spa, a także w kosmetykach i produktach do pielęgnacji skóry.
Olejek eteryczny z wetiwerii pomaga łagodzić lęk, bezsenność, zmęczenie, depresję i problemy z pamięcią. Pomaga ujędrnić, napinać i chronić skórę dzięki swoim właściwościom przeciwstarzeniowym.
Olejek jest naturalnym przeciwutleniaczem, który wspomaga ulgę w różnych rodzajach stanów zapalnych. Posiada doskonałe właściwości tonizujące i pomaga wzmacniać oraz utrzymywać odporność.
Olejek eteryczny z wetiwerii poprawia krążenie, pobudza metabolizm i trawienie, łagodzi bóle mięśni i koi bóle stawów.
Szczegóły produktu
- Kategoria
- Olej wetiwerowy
- Kraj pochodzenia
- Uganda
- Odmiana
- Vetiveria Zizanioides
- Klasa
- A
- Metoda uprawy
- conventional
- Stopień przetworzenia
- processed, packaged
- Opakowanie
- Durable Aluminium Bottles
- Warunki dostawy
- [ "exw" ]
- Warunki płatności
- tt, advance_payment
- Certyfikaty
- fair_trade
Dostępność według miesięcy
Inne Processed z Uganda
Zobacz wszystkie
🇺🇬UgandaTrawa cytrynowa (Cymbopogon Nardus)
🇺🇬UgandaMleko
Imbir
🇺🇬UgandaKawa
🇺🇬UgandaMasło kakaowe
🇺🇬Uganda