
Lavendel essentiële olie
Automatisch vertaald ·
Over deze Lavendel essentiële olie
Lavendel essentiële olie is een hoogwaardige olie van lavendel (Lavandula angustifolia Mill.), met een goed gehalte aan linalool en linalylacetaat. Het is een heldere, vloeibare olie met een lichtgele tot licht oranje kleur. De olie heeft een licht kamferachtige, bloemige, frisse, kruidige en soms licht fruitige geur. Het is een uitstekend product voor massages, verstuiving, als smaakstof en voor cosmetische toepassingen.
Lavendel essentiële olie heeft sterke antibacteriële, antischimmel-, antioxidant- en immuunstimulerende werking. Het helpt bacteriën te doden, wat puistjes kan voorkomen en genezen. De olie is gunstig voor het kalmeren van huid die ontstoken is door eczeem en psoriasis, en verzacht roodheid en huidirritaties. Het bevordert het ontstoppen van poriën en vermindert ontstekingen bij cosmetisch gebruik.
Aromatherapie met producten die lavendelolie bevatten helpt bij ontspanning, diepe slaap en het verminderen van angst. Lavendel in aromatherapie is een uitstekend alternatief voor de behandeling van pijn en ontstekingen.
De olie heeft een goed potentieel als natuurlijk conserveermiddel in cosmetica en schoonheidsproducten als vervanger van synthetische conserveermiddelen. In zeer beperkte hoeveelheden kan het product worden gebruikt als smaakstof voor hartige vleesgerechten en braadstukken.<\/p>
Productdetails
- Categorie
- Lavendelolie
- Land van herkomst
- Oeganda
- Variëteit
- Lavandula angustifolia Mill
- Kwaliteit
- A
- Teeltwijze
- conventional
- Verwerkingsniveau
- processed, packaged
- Verpakking
- Durable Aluminium Bottles
- Leveringsvoorwaarden
- [ "exw" ]
- Betalingsvoorwaarden
- tt, advance_payment
- Certificeringen
- fair_trade
Beschikbaarheid per maand
Andere Processed uit Oeganda
Alles bekijken
🇺🇬OegandaCitronella (Cymbopogon Nardus)
🇺🇬OegandaMelk
Gember
🇺🇬OegandaKoffie
🇺🇬OegandaCacaoboter
🇺🇬Oeganda
